Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, Anneler Günü’nde birbirinden farklı hediye seçenekleriyle yılın her günü özel olan annelerimizin kalbini kazanmaya hazırlanıyor. Her tarz ve yaşa uygun binlerce ürün alternatifi, hem tarzına hem keyfine düşkün anneleri bu anlamlı günde mutlu etmeniz için sizleri bekliyor.

Hepimizin annesi en özel, bu yüzden hediyeleri de öyle olmalı! Her zevke uygun hediye seçenekleriyle annenizi Anneler Günü’nde şımartabilirsiniz. Kitaplarından bir an olsun ayrılamayan annenize 6.000’e kadar e-kitabı aynı anda hediye etmeye ne dersiniz? Her an her yerde binlerce kitap okuma keyfi sunan Kobo Nia E-Kitap Okuma Cihazı’nı anneniz ister seyahatte ister evde elinden düşüremeyecek!

Hangi anne fotoğrafların büyüsüne karşı koyabilir? Fuji Instax Mini 11 Blush Pink Bundle Box ile bu özel günü tüm ailenizle ölümsüz kılabilir, setin içinde yer alan film ve fotoğraf albümü sayesinde hiçbir anı kaçırmadan muhteşem hatıralar oluşturabilirsiniz. Teknoloji seven annenizi ise, Fujifilm Instax LiPlay Hybrid Stone Fotoğraf Makinesi’nin fotoğraflara ses katma özelliği ile şaşırtabilirsiniz.

Son zamanların en moda akımlarından vintage ürünler, annenizin ev dekorasyonlarını tamamlamasına yardım ediyor. Hem geçmişe özlem duyan hem müzik dinlemekten hoşlanan annenizi Lenco TT-10 Pikap ile eski yıllarına götürebilirsiniz. Yeni nesil özellikleriyle birlikte eski görünüme sahip tasarımları olan, her bütçeye uygun pikaplarla evinizde nostalji rüzgarları estireceksiniz.

Spor yaparken müziğini eksik etmeyen annenizi Sony Wireless Bluetooth Kulaklık ile mutlu edebilirsiniz. Kablosuz özgürlük sağlayan Bluetooth teknolojisi sayesinde hem kesintisiz ve güçlü ses hem de gün boyu dinleme özelliği annenizin enerjisine enerji katacak.