Hayata geçirdiği projelerle bugüne kadar 20 binden fazla çocuğun eğitimine katkıda bulunan Maylo, şimdi de Getir iş birliği ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Yeni Dünya Kampanyası’na 250 adet tablet bağışlıyor.

Maylo & Getir iş birliği ile başlayacak projeyle pandemiye bağlı olarak hayata geçen uzaktan eğitim sürecinde, ihtiyaç sahibi çocuklara tablet temin edilerek eğitimlerinin daha sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi hedefleniyor. 21 Nisan-3 Mayıs 2021 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında tüm Getir kullanıcıları, indirimli fiyatlarla satışa sunulan Maylo ürünlerini tercih ederek TEGV Yeni Dünya Kampanyası’na yapılacak olan tablet bağışına katkıda bulunabilecek.

Ülkemizde temizlik kâğıdı sektöründe ilk sosyal sorumluluk projesini 2010 yılında hayata geçiren Lila Group markalarından Maylo, 11 yıldır ambalajlarında TEGV logosuna yer vererek satışlarından elde edilen gelirin bir kısmını TEGV’e aktarıyor. Bugüne kadar 20 binden fazla çocuğun eğitimine katkıda bulunulan Maylo, her geçen gün farklı proje ve iş birlikleriyle çocukların eğitimine katkıda bulunmaya devam ediyor. 

Kampanya kapsamında Getir’de indirimli fiyatlarla satışa sunulan ürünler arasında Maylo 16’lı tuvalet kâğıdı, Maylo 6’lı tuvalet kâğıdı, Maylo Dev Kâğıt Havlu ve Maylo Puf Mendil yer alıyor.

Maylo Hakkında

Maylo, yenilikçi, kolay kullanım sağlayan pratik ürünleriyle iyi kaliteyi uygun fiyata almak isteyen tüketicilerin sevdiği Türkiye’nin en samimi temizlik kâğıdı markasıdır. 

Türkiye’de ilk kez DEV ürün konseptini ve Puf mendil ürünlerini tüketici ile buluşturan Maylo, geniş ürün portföyü ile akıllı alışveriş çözümleri sunar.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile kâğıt sektöründeki ilk sosyal sorumluk projesi kapsamında, 2010’dan bu yana ürünlerin satışından elde edilen gelirin bir kısmını TEGV’e bağışlanmaktadır. Bugüne kadar 20 binden fazla çocuğunun eğitimine destek olan Maylo’nun yeni projeleriyle daha fazla çocuğa ulaşması hedeflenmektedir.

Sosyal Medya Hesapları:

        \maylodunyasi

Lila Group Hakkında

Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Lila Group, yüzde yüz yerli sermaye ile 2007 yılında Çorlu Ergene’de hijyenik temizlik kağıtları üretime başladı. Aynı kampüste üretim yapan sektörün tam entegre tesisleri içinde kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük oyuncularının başında gelen Lila Group, Türkiye’deki kullanıcılarına Sofia, Maylo, Berrak ve Nua markaları ile ulaşırken 5 kıtada 80’i aşkın ülkeye yarı mamul ve mamul ihracatı yaparak ülke ekonomisi için katma değer sunuyor. 

Detaylı bilgi için www.lilagroup.com

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı hakkında:

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve yeni nesil öğrenme olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 25 yerleşik ilde 8 Eğitim Parkı, 30 Öğrenim Birimi, 20 Ateşböceği (Mobil Öğrenim Birimi) ile çocuklarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor. Eğitim Gönüllüleri, her yıl yaklaşık sekiz bin gönüllüsünün desteğiyle kuruluşundan bu yana 3 milyona yakın çocuğumuzun aydınlık geleceğine katkı sağladı. Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası iş birlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladı. 

TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.