Bu yıl 10’uncusu düzenlenen RepMan Forum “Kime neden güveniriz” temasıyla gerçekleştirildiPanasonic Life Solutions Türkiye’nin de destek verdiği forumun konukları ise AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, RepMan Danışma Kurulu Üyesi Serdar Kuzuloğlu, Prof. Dr. Haluk Gürgen, Oy ve Ötesi Derneği Başkanı Mustafa Köksalan ve teyit.org Kurucusu Mehmet Atakan Foça oldu.

RepMan İtibar Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen ve sponsorları arasında Panasonic Life Solutions Türkiye’nin de bulunduğu RepMan Forum’un 10’uncusu geçtiğimiz günlerde ilk kez online olarak gerçekleştirildi. Forumda itibar ve güven kavramı arasındaki ilişki tüm boyutlarıyla ele alındı. Forumun konukları arasında sanatçı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent de vardı. Levent, AHBAP Derneği’nin başarılı ve güven duyulan yolculuğunu katılımcılarla paylaştı.

Önemli isimler “İtibar ve güven” arasındaki ilişkiyi irdeledi

İtibar kavramı ve güven arasındaki ilişkinin tüm boyutları ile ele alındığı RepMan Forum 2021’in konuşmacıları arasında RepMan Kurucu Başkanı Salim Kadıbeşegil, sanatçı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, Prof. Dr. Haluk Gürgen, RepMan Danışma Kurulu Üyesi Serdar Kuzuloğlu, Oy ve Ötesi Derneği Başkanı Mustafa Köksalan ve teyit.org Kurucusu Mehmet Atakan Foça yer aldı. Forumda ayrıca, ZENNA Danışmanlık Başkanı Nuran Aksu tarafından gerçekleştirilen ve teknoloji dünyasında güvenin önemli bir unsur olduğundan yola çıkarak influencer ve ünlülere odaklanan araştırmanın sonuçları da açıklandı. 

Kutlu: “İtibarı profesyonel bir iletişim mimarisi ekseninde ele alıyoruz”

Panasonic Life Solutions Türkiye Başkan Yardımcısı Mutlu Kutlu “Kuruluşumuzun ürün ve hizmetleri ile ortaya koyduğu değerlerin yanında ‘Kurumsal İtibarı’nı da en iyi şekilde yönetmesinin önemli olduğuna inanıyoruz. Bu yaklaşımdan hareketle ‘itibar’ kavramını profesyonel bir iletişim mimarisi ekseninde ele alıyor ve bu doğrultudaki çalışmalarımızı kurum imajımızı inşa eden yapı taşları olarak görüyoruz” dedi. 

Kutlu sözlerini, “Günümüzde markalaşmanın en temel unsuru olan kurumsal itibarı oluşturmak, korumak ve böylece toplumun hafızasında değerli bir yere sahip olmak önem taşıyor. Bunu oluşturmak ve yönetmek için de güçlü bir kurumsal imaja sahip olmak gerektiğini düşünüyoruz. İtibar kavramına verdiğimiz önemin bir yansıması olarak, ülkemizin bu alanda önde gelen isimlerinden değerli Salim Kadıbeşegil’in öncülüğünde 10 yıldır aralıksız olarak gerçekleştirilen RepMan Forum’a sponsorluk desteği vermekten mutluluk duyuyoruz” diyerek sonlandırdı.