Porland Anneler Günü’ne özel tüm ürünlerde geçerli indirim kampanyası başlatıyor. Birbirinden şık ve özgün tasarımları ile her zevke hitap eden Porland ürünleri, 1-9 Mayıs tarihleri arasında yüzde 50 ve üzeri indirimle satışa sunulacak.

Yaşam alanlarına renk katan Porland, Anneler Günü’ne özel indirim kampanyasıyla, hediye alışverişinde ayrıcalıklar sunuyor.

Tüm ürünlerde yüzde 50 ve üzeri indirim fırsatı

Geniş ürün gamı ile her zevke ve her bütçeye hitap eden Porland, yüzlerce çeşit ürününü yüzde 50 ve üzeri indirim fırsatıyla satışa sunuyor.

Tüm ürünlerde geçerli indirim kampanyası ile 01-09 Mayıs 2021 tarihleri arasında www.porland.com sitesinden yapacağınız alışverişlerde kampanyadan faydalanabilirsiniz. 

Porland’dan annelerin zevkine özel koleksiyon fırsatı!

Sadelik ve şıklığı aynı bünyede buluşturan Porland’ın ürettiği tüm koleksiyonlardaki tekli satın alma seçeneği ile hem annenizin zevkine uygun özgün bir koleksiyon oluşturabilir, hem de Porland ürünlerinden istediğiniz adette satın alma imkânı elde edebilirsiniz. 

www.porland.com
facebook.com/porlandkurumsal
instagram.com.tr/porland
instagram.com.tr/porlandgastro

twitter.com/porlandkurumsal

Porland Hakkında:

1976’da yaşam alanlarını güzelleştirmek arzusuyla açılan mütevazı bir züccaciye mağazasından günümüze aynı tutkuyla gelen, porselen üretiminde sektör devi Porland, doğadan aldığı ilhamla en saf materyalleri en estetik formlarda tasarlamaktadır. Bilecik’te 300 bin metrekare, Gebze’de 10 bin metrekare alana sahip üretim tesislerinde yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim yapan Porland, üretiminin yüzde 65’ini ihraç etmektedir. Yurt içindeki 33 mağazası, 200’ü aşkın satış noktasının yanı sıra Porland; 4 kıtada, 30’dan fazla ülkede, 20 bini aşkın ürün çeşidiyle gerek gastronomi gerekse ev kesiminin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. 2019 yılında, Amerika’da IHA Fuarı’nın düzenlediği GIA (Global Innovation Awards) ödül törenine katılan Porland, Global Honoree 2019 ödülünün sahibi oldu.