Bilkent Holding Kurumsal Hizmet Grubu şirketleri arasında yer alan ve entegre tesis yönetimi alanında inovatif çözümler sunan Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli lider şirketi Tepe Servis ve Yönetim, teknoloji odaklı atılımlarına pandemi döneminde de aralıksız devam ediyor. 

Türkiye genelinde 11 bankaya hizmet sunan, yine yurt çapında 16 bini aşkın ATM’ye temizlik ve dezenfeksiyon hizmeti veren Tepe Servis, pandemi önlemlerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen özel müşterileri için Türkiye’nin ilk Covid-19 test raporuna sahip UV Sterilizatör’ünü devreye aldı. 

Şirket, UVC LED teknolojisiyle temizlik aşamalarındaki ozon salınımının önüne geçen UV Sterilizatör ile dezenfeksiyon işleminin yapıldığı alanları insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde bakteri, virüs gibi mikroorganizmalardan arındırmayı hedefliyor. Bulaş riskini en çok barındıran tuş takımı ve klavye gibi dokunmatik yüzeyler temizlendikten sonra UV Sterilizatör cihazı ile dezenfekte ediliyor. Şirket, ilerleyen dönemlerde ürünün kullanım alanlarını daha da genişletmeyi amaçlıyor.