FAST ile 7 gün 24 saat anında para transferi mümkünBurgan Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) anlık ödeme sistemi FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) sistemine dahil olarak müşterilerine kesintisiz, hızlı ve güvenli para transferi imkanı sunuyor. Burgan Bank müşterileri, FAST sistemi ile para transfer işlemlerini, 7 gün 24 saat dilediği her an gerçekleştirebilecek.

Butik bankacılık anlayışı ile tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik özel ve hızlı çözümler üreten Burgan Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın hayata geçirdiği FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) sistemine katıldı. Burgan Bank müşterileri, FAST ile telefon, internet ve mobil bankacılık kanallarından, FAST’a dahil olan bankalardaki hesaplara, 7 gün 24 saat para transferlerini gerçekleştirebilecek.

Sistem üzerinden transfer edilen tutar, gece ya da hafta sonu fark etmeksizin saniyeler içinde hesaba geçecek. Aralık ayından itibaren pilot uygulamaları yapılan ve şimdiye kadar Burgan Bank ile birlikte 11 bankanın dahil olduğu sistem, 8 Ocak 2021’de hayata geçti.