Sunucu Gül Gölge ve on bir yıllık evliliklerini bitirdikleri eski eşi Murat Saygı içinde bulunduğumuz pandemi döneminde çocukları Emir ve Ali ile birlikte hafta sonu tatili için ülkemizin önemli kayak merkezlerinden Bolu Kartalkaya’ya geldiler.  Çocuklarıyla birlikte Dorukkaya Ski&Mountain Resort’ de konaklayan Gül hanım güneşli geçen hafta sonunda bol bol kayak yaparken; Murat Saygı Drop Lounge da kahvesini yudumlayarak  çocuklarının kayak keyfini izledi.

Bir süre sonra çocukları Emir ve Ali ye katılan Saygı gün boyu çocuklarıyla kayak yapmanın ve güzel havanın tadını çıkarttı.

Misafirlerini Ağırladı

Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Türkiye Senkronize kayak milli takımının önemli isimlerinden Doruk Kaya hafta sonu Kartalkaya’daydı. Kaya Palazzo Ski& Mountain Resort’de yakın dostlarını ağırlayan Doruk bey, güneşli geçen hafta sonunda kayak yapmayı da ihmal etmedi.

Kurallara Uyarak Hizmete Devam

Pandemi dolaysı ile geç açılan kış turizminde otellerin açılmasıyla birlikte Kartalkaya Drop Lounge’da konuklarını ağırlamaya başladı. Genç işletmeci Erkan Ünal ” Bu sezon pandemiden dolayı konuklarımızı ağırlamaya biraz geçte olsa başladık, devletimizin koyduğu kurallara ve yasaklara büyük bir titizlikle uyarak konuklarımıza en sağlıklı biçimde hizmet vermeye devam ediyoruz herkese sağlıklı bir sezon diliyorum” dedi.