Diyet yapmaya başlarken yemek seçimi konusunda biraz kararsız kalabiliyoruz. Bu dönemde tercih ettiğimiz gıdalar düşük kalorili olsa da vücudumuzun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri her zaman karşılayamayabiliyor.

Peyman, sağlıklı beslenirken lezzetli tatlar denemek isteyenlerin aklındaki soru işaretlerine son veriyor. Bahçeden kuruyemişleri ile harmanlanan Mısır’ın özgün karışımı Dukkah, yeşil sebzeler ve protein deposu yumurta ile buluşuyor; “Bahçeden ile Sebzeli Poşe Yumurta”, diyet listelerinin favorisi olmaya hazırlanıyor!

Kaloriden uzak bir beslenme şekli birçoğumuzun ortak hayali… Kimimiz sağlıklı beslenme sürecine kısa sürede adaptasyon sağlarken, bu yeni dönem büyük çoğunluğumuz için çok da kolay olmayabiliyor. Sağlıklı beslenmek istiyoruz fakat damağımız hep o alıştığı lezzeti arıyor. Özlediğimiz tatları sağlıklı tarifler ile yakalamak ise düşündüğümüzden çok daha kolay.

Peyman’ın www.peyman.com.tr’de paylaştığı ve Diyetisyen Prof. Dr. Murat Baş tarafından Bahçeden ürünleriyle hazırlanan Sebzeli Poşe Yumurta tarifi, öğünleri keyif ve lezzet ile buluştururken, farklı tatlara bir yenisini daha ekliyor…