Yeni yıl için geri sayım başladı. Mükemmel sofralar kurarak sevdikleriyle paylaşmak, yeni yılla birlikte evlerini yenilemek isteyenler için Porland yılın son büyük indirim kampanyasına imza atıyor. 26-31 Aralık tarihleri arasında yüzde 50 ve üzeri indirimlerle hem kendiniz hem de sevdikleriniz için bir yılbaşı hediyesi seçmenin tam zamanı…

Yılbaşında sevgiyi, sohbeti ve keyfi paylaşmak, yeni yıla güzel umutlarla girmek kutlamaların en güzeli olsa gerek…Porselende kendi trendlerini yaratan Porland, yılın son büyük indirim kampanyasıyla yeni yılda da en güzel anlarınıza eşlik etmeye hazırlanıyor.

26-31 Aralık tarihleri arasında tüm Porland mağazalarında ve www.porland.com  online alışveriş sitesinde en yeni koleksiyonlardan yılbaşı sofranıza zarafet katacak şık sofra takımlarına, mutfak ürünlerinden tekstil, ev-dekor ve banyo ürünlerine kadar tüm ürünler yüzde 50 ve üzeri indirimlerle  sunuluyor. Yılbaşında hem kendinize hem sevdiklerinize verebileceğiniz daha pek çok hediye seçeneği Porland mağazalarında sizi bekliyor.