İşlevsellik ve sürdürülebilirlik, bu sezon Levi’s® aksesuar koleksiyonunda bir araya geliyor. Fonksiyonel stil söz konusu olduğunda, aksesuarlar her şeydir. Şapka, çanta ve ayakkabılar, aslında gündelik giyimin temelini oluşturur. Ve Levi’s® İlkbahar/Yaz 2021 sezonunda, sadece fonksiyonellik peşinde koşanları tatmin etmekle kalmayan, aynı zamanda sürdürülebilirlik ve işlevselliğin tüm unsurlarını da içeren mükemmel bir seçkiyi aksesuar tutkunlarıyla buluşturuyor.

ÇANTALAR: ASKILI ÇANTALAR VE SIRT ÇANTALARI

İkonik L Pack ailemiz, geliştirilmiş özellikleriyle her zamankinden daha iddialı bir şekilde geri döndü. Rahatlığa odaklandığımız bir sezonda, Sling Bag modelinin fonksiyonelliğini geliştirmemize şaşmamalı! Klasik Banana Sling ile devam eden seri, artık Large Banana Sling, Multi Pocket Banana Sling ve Medium Banana Sling tasarımlarını da içinde barındırıyor.

Bu sezon aynı zamanda, tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek oversize ceplere sahip yeni Nautical Backpack de siyah ve haki renk seçenekleriyle aramıza katılıyor.

Doğadan ve işlevsellikten aldığımız ilham; tabiattan esinlenen baskı ve renkler, karışık malzeme yapısı ve hafif naylon, kargo cepleri, paraşüt ipleri, file detayları, kancalar ve hızlı açılıp kapanan tokalar gibi incelikli detaylarla hayat buluyor.

Sürdürülebilirliği ön planda tutan felsefemiz çerçevesinde, artık tüm askılı çantalarımız %100 geri dönüştürülmüş naylondan, sırt çantalarımız %100 geri dönüştürülmüş polyesterden ve her iki modelimiz de geri dönüştürülmüş plastik su şişelerinden üretiliyor.

ŞAPKALAR: BERELER + BALIKÇI ŞAPKALARI

Bu sezon Levi’s® şapka koleksiyonu, sürdürülebilirlik ve stilin mükemmel harmonisini yansıtıyor. Levi’s® bereler de dahil olmak üzere tüm triko aksesuarlar, iplik haline getirilen geri dönüştürülmüş plastik şişelerden üretiliyor. Bir berenin yapımı, yaklaşık dört adet 500 ml’lik plastik şişe gerektiriyor. İşte tam da bu sebeple normalde çöpe gidecek plastik şişeleri hem şık hem de yumuşacık bir şapka olarak yeniden kullanmak harika bir seçenek!

Geri dönüştürülebilirlik, Levi’s® balıkçı şapka serisinde de kendini gösteriyor. 80’lerden ilham alan yepyeni bir silüete sahip Wide Brimmed Bucket Hat, koleksiyonda geri dönüştürülmüş denimden üretilen tek parça olarak ayrıcalık kazanıyor.

Tüm balıkçı şapkaları, geniş bir renk yelpazesinin yanı sıra bir dizi farklı logo uygulamasına, kullanışlı detaylara ve doğadan ilham alan baskılara da sahip.

Levi’s® Hakkında:

Levi’s®, klasik Amerikan stilini ve çabasız “cool” tarzı mükemmel temsil eden bir markadır. Levi’s® jean’leri, 1873 yılında Levi Strauss & Co. tarafından keşfedildiğinden bu yana dünyanın en tanınan giysilerinden biri haline gelmiş ve nesillerdir tüketicilerin hayal gücünü ve bağlılığını yakalamayı başarmıştır. Günümüzde Levi’s® marka portföyü, daima öncü ve hazır giyim sektöründe eşi bulunmayan yenilikçi bir ruhla evrimini sürdürmektedir. Dünyanın lider jean ve aksesuar markası olarak 110’dan fazla ülkede satılan Levi’s® ürünleri, insanların kişisel stillerini ifade etmelerini sağlamaktadır. Levi’s® markası, ürünleri ve mağazaları hakkında daha fazla bilgi için levi.com.tr web sitesi ziyaret ediniz.

Levi Strauss & Co. Hakkında:

Dünyanın en büyük markalı giyim şirketleri arasında yer alan  Levi Strauss & Co., jean alanında global bir liderdir. Şirket,   kadın, erkek ve çocuklar için Levi’s®, Dockers®, Signature by  Levi Strauss & Co.™ ve Denizen® markaları altında jean, spor  giyim ve aksesuarlar tasarlayıp pazarlamaktadır.  Şirketin ürünleri, dünya çapında zincir ve çok katlı mağazalar, online  mağazalar ve yaklaşık 3.000 perakende ve shop-in-shop  mağaza ile 110’dan fazla ülkeyi kapsayan küresel ayak izine sahip bir dağıtım ağında satılmaktadır. Levi Strauss & Co.,  2018 yılında 5,6 milyar $ net ciro açıklamıştır. Daha fazla bilgi için: http://levistrauss.com